RS Mustang Stallströ

RS Mustang har vi producerat och sålt stallströ i mer än 30 år. Vi har kontinuerligt utvecklat och lagt till nya, kompletterande typer av ströprodukter, anpassade efter kundernas behov. I dag är vi stolta att kunna presentera Nordens bredaste sortiment av stallströprodukter som håller högsta kvalitet.

 

Torvströ

Torv – Ekonomiskt bäst
Torv har exceptionellt bra egenskaper. Den ger minskad gödselvolymen vilket gör torven till det mest ekonomiska valet. Dess förmåga att binda ammoniak ger en bättre stalluft. Dessutom har torven mycket lågt pH-värde, vilket gör den till en ogynnsam miljö för bakterier. Med tillgång till flera torvmossar i Sverige garanterar vi bästa kvalitet året om. Vår torv är ljus, luftig och långfibrig.

Läs mer om torv här >>>

Torvmix

Torvmix – Storsäljaren
RS Mustang® Torvmix är en riktig storsäljare, speciellt uppskattad eftersom blandningen med torv och kutterspån gör stallströbädden något ljusare än renodlad torvströ.

Läs mer om torvmix här >>>

Kutterspån

Kutterspån – Klassikern
Kutterspån är det ljusaste alternativet av alla våra val av ströprodukter och framställs av hyvelspån från tall och gran. Vi använder oss av den senaste tekniken, spånet dammavskiljs, pressas och förpackas i lätthanterliga säckar. Vårt kutterspån är av högsta kvalité.

Läs mer om kutterspån här >>>

Pappersströ

Pappersströ – För specialbehov
Pappersströ är tillverkat av enbart rivna dagstidningar. Pappersströ har en extremt bra uppsugningsförmåga och är i det närmaste dammfritt. Pappersströ är det bästa valet för hästar med luftvägsproblem. Oftast används pappersströ på många stora djursjukhus.

Läs mer om pappersströ här >>>

Halmpellets – Stallsuccén
Halmpellets är ljus och lätt att mocka med. Eftersom fukthalten är mycket låg har den extremt bra absorberingsförmåga, dammar minimalt och fryser inte. Vår halmpellets är trumtorkad vilket vi är ensamma om i Norden. Effekten blir att vår halmpellets får den bästa uppsugningsförmågan, den är lätt, ljus och är så torr att mögelsporer inte trivs.

Läs mer om halmpellets här >>>

Kutterspånpellets – Från skogen
RS Mustang® Kutterspånpellets är en ren naturprodukt av tall och gran. Den är poröst pressad och trampas lätt sönder till en mjuk stallströbädd. Kunder uppskattar RS Mustang® kutterspånpellets för dess fina struktur och lätthanterlighet.

Läs mer om kutterspånpellets här >>>

Krossad Halmpellets – Stolt nykomling
RS Mustang® Krossade halmpellets är en helt ny produkt. I och med att pelletsen redan är krossad får man en bra uppsugningsförmåga direkt från start. Denna produkt passar utmärkt till små och lätta hästar vilka kan ha problem att med sin egen tyngd krossa hel halmpellets.

Läs mer om krossad halmpellets här >>>

Lantbruksströ – Ett ekonomiskt bra val
RS Mustang® Lantbruksströ är en mix av 70 procent kutterspån och 30 procent torv. Bägge produkterna är av hög svensk kvalitet. RS Mustang lantbruksströ är torr och fri från kemikalier. Med inslag av torv minskar smittspridning, djuren hålls rena och golv och liggytorna mjuka och halkfria.

Läs mer om lantbruksströ här >>>

 

 

Halmhack – Förgylld nyhet
RS Mustang® Halmhack framställs av högkvalitativ gyllene vetehalm och innehåller inga tillsatser. Halmhack är ett ljust alternativ, det är lätt att jobba med och fryser inte.

Läs mer om halmhack här >>>