RS Mustang

5 hours 29 minutes ago

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!
Vi utlyser nu två tjänster.

Tjänst 1
Reception / Order / Försäljning

Vem är du? Är du den vi letar efter?
Du är engagerad och serviceinriktad. Du arbetar bra tillsammans med andra och älskar kundkontakter. Du är positiv och flexibel. Det är en fördel om du har ett visst hästkunnande.
Arbetet innebär att du tar emot våra kunder, du pratar i telefon, sköter viss orderhantering och andra administrativa sysslor. Även viss foderrådgivning om rätt kunskap finnes.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Härkeberga / Enköping. Tillträde omgående.
Arbetstiden är 8-17, måndag till fredag.
Intervjuer sker löpande.

Tjänst 2
Foderrådgivning / Order / Försäljning

Vem är du? Är du den vi letar efter?
Du har ett brinnande intresse för hästen och dess välbefinnande. Du är engagerad och serviceinriktad. Du får gärna vara agronom eller ha en liknande utbildning eller kunskap.
Du arbetar bra tillsammans med andra och älskar kundkontakter. Du är positiv och flexibel.
Arbetet innebär att du ger foderrådgivning, hjälper våra kunder med att räkna ut lämpliga foderstater, kunna ha foderföreläsningar. Jobbet innefattar även försäljning, orderhantering och övrig administration.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Härkeberga / Enköping. Tillträde omgående.
Arbetstiden är 8-17, måndag till fredag.
Intervjuer sker löpande.

Välkommen in med din ansökan på
✉︎ info@rsmustang.se.
Märk ansökan med ”Receptionist/ Försäljning” eller "Foderrådgivning / Försäljning”

Vid eventuella frågor angående tjänsterna så kontakta
Elisabeth Pedersen
☎️ 0171-414182 eller 0732-745706

RS Mustang

1 day 14 hours ago

Vår smakrika Original Musli med ångkokt majs och korn är havrefritt, med en välbalanserad mineral- och vitaminblandning.

RS Mustang

2 days 15 hours ago

"Halloj - jag är sjukt sugen på godis"

Vilken häst skulle inte älska vårat hästgodis. Vi har godis i smakerna morot/äpple och rödbeta/lakrits 🥕 #hästfoder #hästgodis #svensktfoder #rsmustang

RS Mustang

3 days 1 hour ago

JERRINGPRISVINNARE! Än en gång ställer vi oss i den enorma hyllningskören till @pederfredricson, @malinbaryard och @henrikvoneckermann!!
Tack för ett fantastiskt 2021 och ett STORT lycka till 2022! 🌟✌🏻🇸🇪

RS Mustang

6 days 10 hours ago

RS Mustang är svenskt kvalitetsfoder och stallströ för hästens bästa.
👉🏻 Vi har ett stort utbud foder och fodertillskott för alla hästar. Vi arbetar hela tiden för att utveckla vårt sortiment för att motsvara marknadens behov och efterfrågan. Vi har ett nära samarbete med veterinärer, tränare och utövare inom de olika hästsportgrenarna.
👉🏻 Självklart är vårt foder svenskt spannmål, och samarbete med lokala bönder ger närproducerade produkter och främjar svensk landsbygd. Vårt stallströ tillverkar vi själva och med fullastade bilar minimerar vi transportsträckor vilket gynnar miljön.
👉🏻 Vi lägger mycket kraft på rådgivning och genom vårt breda sortiment har vi bra möjligheter att möta allas behov.
Våra kunder är en härlig mix av allt från ridskolor, elitryttare, trav- och galopptränare till privatpersoner. Våra kunder uppskattar produktkvalitet, konkurrenskraftigt pris och engagerad service.
👉🏻 Vill du bli en del av RS Mustangs familj? Välkommen att besöka vår hemsida eller varför inte kontakta vår kunniga foderrådgivare Michaela Lindbäck.
📧 info@rsmustang.se
☎️ 0171-414180

RS Mustang

1 week 12 hours ago

Är du nyfiken på vår Lusernpellets? Kontakta oss för gratis foderrådgivning!

RS Mustang

1 week 2 days ago

RS Mustang Lusernpellets har många fördelar. Det tillför fibrer, har hög proteinhalt och är bra för hästens mage. Dessutom är vår lusernpellets fri från melass.

RS Mustang

1 week 4 days ago

Jullov och helger lider mot sitt slut. Ser du fram emot nästa vecka när skola och vardagsrutiner stilla tar plats i våra liv igen? Vad längtar du efter denna veckan?

RS Mustang

2 weeks 4 hours ago

RS Mustang® B-vitamin är viktigt för hästens muskelfunktion, ämnes­omsättning och bidrar till en väl fungerande mikroflora i hästens grovtarm. Den är dessutom sockerfri.


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.