Müslifoder

RS Mustang® Müslisortiment innehåller hundra procent svensk spannmål. RS Mustang Müsli® innehåller alltid linfrökaka, lusern vitaminer och mineraler. Alla våra spannmål är ångkokta vilket gör att hästen tillgodogör sig näringsämnena bättre än foder med obehandlat spannmål. Fördelar med Müsli kan också vara att de ger bra sysselsättning för hästar som äter för fort. De olika ingredienserna i müsli kan hästen fördela och plocka med, vilket gör att ättiden förlängs.

RS Mustang Müslisortiment finns även i pellets >>>

RS Mustang® Active Müsli

Innehållsförteckning här >>>

Active är ett hästfoder som har ett högt energiinnehåll och rekommenderas till högt presterande hästar och hästar som tävlar. Hästfodret innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer, mineraler och vitaminer. Active är ett utmärkt hästfoder till hästar som ofta reser, byter miljöer eller lätt kan få stressade magar. Active hästfoder innehåller Profeed® som stimuleras hästens tarmflora.

Active finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Allround Müsli

Innehållsförteckning här >>>

Allround är ett hästfoder framtaget som bas för hästar i lätt till normalt arbete. Allround lämpar sig utmärkt till hästar med ett litet till medelstort behov av energi och protein. Allround hästfoder är ett utmärkt komplement till hästar som utfodras med ett innehållsrikt grovfoder. RS Mustang Allround finns även i pellets.

Allround finns i både pellets och müsli och levereras i i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Rehab MüsliInnehållsförteckning här >>>

Rehab är ett müslifoder som passar utmärkt till konvalescenter och hästar i vila. Fodret har ett lägre energiinnehåll med en noggrann och balanserad tillförsel av protein, mineraler och vitaminer. Rehab är extra fiberrikt och innehåller Profeed® för att hålla god tarmflora.

Rehab tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck

RS Mustang® Fiber original MüsliInnehållsförteckning här >>>

Fiber Original är ett havrefritt foder som rekommenderas till hästar med ett lägre behov av energi men som behöver öka på hull och muskulatur. Fodret har en något högre halt av protein och är fiberrikt vilket är gynnsamt för tarmflora. Innehåller även hackad lusern.

Fiber Original tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.

RS Mustang® Original MüsliInnehållsförteckning här >>>

Original hästfoder passar den pigga hästen. Original är ett smakrikt foder där havren uteslutits och istället kompletterats med ångkokt korn och vete. Ibland upplevs hästen som ”het” och genom att utfodra hästen med Original kan detta undvikas.

Original finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® 50/50

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang® 50/50 är ett koncentrat med extra mycket mineraler och vitaminer. RS Mustang 50/50 innehåller ångkokt spannmål, vilket gör näringsämnena mer lättillgängliga för hästen. Dessutom har vi tillsatt linfrökaka som bildar en skyddande gel i hästens tarm. Detta foder 50/50 måste blandas ut med ytterligare andra spannmål så som havre eller korn. Innehåller även Profeed®.

50/50 tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.

RS Mustang® Original Competition MüsliInnehållsförteckning här >>>

Original Competition är ett havrefritt müslifoder som är utmärkt för tävlingshästen. Många hästar som får havre upplevs av ryttaren som “heta” och genom att utfodra hästen med Original Competition kan detta undvikas. Fodret är ett smakrikt foder där havren uteslutits och istället kompletterats med ångkokt korn och vete. Original Competition innehåller dessutom Profeed® som stimulerar tillväxten och aktiviteten hos de goda bakterierna i tarmfloran.

Original Competition tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.

RS Mustang® Protein + Müsli

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang® Protein+ passar utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. RS Mustang Protein+ är vårt proteinrikaste kraftfoder. Protein+ passar väldigt väl när grovfodret har ett lågt eller mycket lågt proteininnehåll.

Protein+ finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Senior MüsliInnehållsförteckning här >>>

RS Mustang Senior är ett foder anpassat till den äldre hästen. Senior är ett müslifoder för att underlätta tuggning och har glukosamin som är bra för stela leder. Spannmålen är ångkokt och valsad för att underlätta nedbrytningen av fodret i hästens tarm.

Senior tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.

RS Mustang® Slobber Mash MüsliInnehållsförteckning här >>>

Slobber mash är ett utmärkt foder för högpresterande hästar. Fodret medför en gynnsam matsmältning och ger en snabb återhämtning efter ansträngande prestationer. RS Mustang® Slobber Mash innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer och vitaminer för ett optimalt utnyttjande av de högvärdiga råvarorna. Slobber Mash rekommenderas som ett komplement till den övriga foderstaten och ska blandas med vatten. Innehåller även Profeed®.

Slobber Mash levereras i 20 kg säck.

RS Mustang® Slobber Mash Original

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang Slobber Mash Original är havrefri och är bra för havrekänsliga hästar. Slobber Mash Original medför en gynnsam matsmältning och ger en snabb återhämtning efter ansträngande prestationer. Fodret innehåller en noggrann och balanserad blandning av vitaminer och mineraler. Slobber Mash Original rekommenderas som ett komplement till den övriga foderstaten och ska blandas med vatten. Innehåller även Profeed®.