Råvaror

Lusernpellets

RS Mustang® Lusernpellets är pelleterat grovfoder bestående av lusern. Lusernpellets säkrar proteintillförseln och är en god fiberkälla. Produkten innehåller inget tillsatt socker (melassfri). Lusern utfodras med fördel om grovfodret är proteinfattigt eller om hästen är i behov av mer protein samtidigt som fodrets höga fiberhalt gynnar grovtarmsfunktionen.

RS Mustang® Lusernpellets levereras i 25 kg säck och i storsäck om 500 kg.

Läs mer om RS Mustang® Lusernpellets här >>>

 

RS Mustang® Hackad LusernMix kan ges till hästar som har ett högre protein­behov och/eller har ett lägre innehåll av protein i grovfodret. Hackad LusernMix är torkat grovfoder baserat på lusern. Med lusern ökar tillgången på stråfoder i foderstaten samtidigt som hästen får tillgång till högklassigt protein. Passar utmärkt till alla typer av hästar och kan enkelt kombineras med hö, hösilage, bete och kraftfoder.

RS Mustang® Hackad LusernMix levereras i 15 kg bal.

Läs mer om RS Mustang® Hackad LusernMix här >>>

Havre

RS Mustang® Havre är ett väl använt fodermedel till häst. Helhavren innehåller en bra blandning av fett, fibrer och protein. RS Mustangs havre genomgår flera steg av rensning och sortering för att alltid hålla jämn och hög kvalitet. När du utfodrar med havre är det lämpligt att komplettera foderstaten med RS Mustang® mineraler och/eller RS Mustang® 50/50 Oatbalancer Müsli.

RS Mustang Havre levereras i 25 kg säck och i storsäck om 600 kg.

Läs mer om RS Mustang® Havre här >>>

Kornkross

RS Mustang® Kornkross är ett väl använt fodermedel till häst. RS Mustangs kornkross genomgår flera steg av rensning och sortering för att alltid hålla jämn och hög kvalitet. När du utfodrar med kornkross är det lämpligt att komplettera foderstaten med RS Mustang® mineraler och/eller RS Mustang® 50/50 Oatbalancer Müsli.

RS Mustang® Kornkross levereras i 15 kg säck.

Läs mer om RS Mustang® Kornkross här >>>

Betfor

Betfor Betfor innehåller både lättsmälta och nyttiga kol­hydrater som ger hästen både snabb och långsam energi. Fodret ger en gynnsam vätskebalans eftersom blötläggningen gör att hästen får i sig vätska. Betfor består av betfiber och melass. Melassen bidrar med lättillgängligt socker för mikroorganismerna, medan betfibern stabiliserar den flora av mikroorganismer som sköter energiutvinningen i hästens grovtarm.

Betfor levereras i 15 kg säck.

Läs mer om Betfor här >>>