Passa på att testa vår Kutterspånpellets – Unikt framtagen för häst och kan inte jämföras med bränslepellets!

Vill du ha ett stallströ som är lätthanterligt, tar liten lagringsplats och har hög uppsugningsförmåga? Då ska du prova RS Mustang® Kutterspånpellets. Under september månad kan du köpa vår populära pellets för halva priset*!

  • Anpassad för djur
  • Ren naturprodukt
  • Dammar mindre
  • Ljus och luftig
  • Lättmockad

Kutterspånpellets är en naturprodukt av tall och gran som tillverkas för att passa i djurstall. Den kan och ska därför inte jämföras med bränslepellets som har andra egenskaper.

Kutterspånpelletsen består av hyvlat kutterspån utan inblandning av sågspån och dammar därför mindre. Den är lätt att leverera, hantera och lagra då den paketeras i små säckar och mer än fördubblar sin volym vid användning. Bädden blir ljus och luftig och är lättmockad.

Kutterspånpellets har aldrig varit billigare än nu för under hela september får du 50 procents rabatt!
Vårt fantastiska erbjudande gäller när du köper 6 pallar RS Mustang® Kutterspånpellets och en gång per kund. Varje pall rymmer 52 säckar och varje säck väger 15-16 kg. 

Beställ i dag genom att ringa 0171-41 41 80 eller skicka e-post till info@rsmustang.se
Kom ihåg att uppge koden RS_September för att ta del av ditt erbjudande!

*Erbjudandet gäller ett begränsat parti. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Här kan du ladda ner ett informationsblad om Kutterspånpellets

FRI FRAKT PÅ FODER
Du vet väl att du alltid får fri frakt på ditt foder om du sambeställer det tillsammans med stallströ! Så passa på nu att beställa 6 pallar Kutterspånpellets och det RS Mustang-foder du behöver den närmaste tiden. Erbjudandet gäller oavsett om du beställer några få säckar eller pall med foder.

Läs mer om vårt foder här