Specialpris på torv i april

Vår svenska kvalitetstorv håller högsta klass och är ljus, luftig och långfibrig. Den har fantastiska egenskaper som mycket lågt pH-värde, vilket minskar bakterietillväxten, förmåga att absorbera ammoniak, vilket ger bättre stalluft och dessutom blir gödselmängden mindre.

Under april får du 10 procents rabatt när du köper Torv eller TorvMix till ordinarie pris från oss på RS Mustang eller hos din återförsäljare. Gäller när du köper småbalar om 300 liter.

RS Mustang har 35 års erfarenhet i branschen och har ett komplett utbud av stallströprodukter för alla typer av anläggningar. Våra produkter håller högsta kvalitet.

Här hittar du mer information om vårt stallströ

Hästfoder för alla

RS Mustang har också ett brett utbud av svensktillverkat, högkvalitativt hästfoder. Våra produkter är noga utvalda och testade och vi samarbetar med såväl tränare som utövare av olika hästsporter och veterinärer för att hela tiden utveckla och bredda sortimentet.

Gratis foderrådgivning

Hos RS Mustang får nya och befintliga kunder alltid hjälp med foderstatsberäkningar och foderrådgivning för att din häst/ponny ska få det allra bästa för att må bra och kunna prestera på topp.

Här hittar du mer information om vårt foder

Tillskott och vitaminer

RS Mustang har ett omfattande utbud av tillskott och vitaminer som kan hjälpa din häst att må extra bra. Till exempel vid långa transporter, miljöombyten eller andra tillfällen som innebär extra påfrestning.

Vi har också en ny serie med hästgodis – tillverkad av svenska råvaror – som är mycket populär.

Här hittar du mer information om våra tillskott