Foder för dräktiga/digivande ston – proteinrika foder
Under de sista fyra månaderna av dräktigheten ökar stoets behov kraftigt av både energi, protein, mineraler och vitaminer. Det är därför viktigt att foderstaten ses över noggrant så att stoet får i sig tillräcklig mängd av samtliga näringsämnen. När stoet har fölat ökar näringsbehovet ytterligare och många gånger räcker inte grovfodret till, vilket gör att foderstaten kan behöva kompletteras med ett kraftfoder. RS Mustang Breed är ett utmärkt alternativ med ett högt proteininnehåll. Många väljer även RS Mustang Protein+ eller RS Mustang Fiber Original som innehåller extra mycket fibrer. Hur mycket du ska ge din häst beror alltid på grovfodrets näringsinnehåll.
Ring gärna vår foderrådgivning för mer information: 0171 – 41 41 80.

RS Mustang® Protein + Müsli

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang® Protein+ passar utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. RS Mustang Protein+ är vårt proteinrikaste kraftfoder. Protein+ passar väldigt väl när grovfodret har ett lågt eller mycket lågt proteininnehåll.

Protein+ finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Protein+ Pellets

Innehållsförteckning här >>>

Protein+ är vårt proteinrikaste färdigfoder. Protein+ passar väldigt väl när grovfodret har ett lågt eller mycket lågt proteininnehåll. Det passar också alldeles utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. Protein+ innehåller förutom ångkokt spannmål, luserngräs, linfrökaka samt dubbel dos biotin.

Protein+ finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Breed Pellets


Innehållsförteckning här >>>

Breed är ett proteinrikt färdigfoder för hästar som har ett extra behov av protein såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. Breed passar alldeles utmärkt då grovfodrets nivå på protein är lågt. Breed är ett fiberrikt foder som gynnar grovtarmsfunktionen. Vi har även valt att tillsätta linfrökaka som balanserar ömtåliga hästmagar tillsammans med ångkokt spannmål som underlättar nedbrytningen av näringsämnena.

Breed tillverkas i pelletsform och kan levereras i 20 kg säck, storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Lusernpellets


Lusernpellets

Läs mer om Lusernpellets här >>>

RS Mustang® Lusernpellets är ett pelleterat grovfoder bestående av alfalfa. Lusernpellets säkrar proteintillförseln och är en god fiberkälla. RS Mustangs® lusernpellets innehåller ingen tillsatt melass och helt utan tillsatser samt ekologiskt odlad.