Pelletsfoder

RS Mustang® Pellets sortiment innehåller hundra procent svensk spannmål. RS Mustang Pellets® innehåller alltid linfrökaka, lusern vitaminer och mineraler. Pelletsen innehåller spannmål som är ångkokta vilket gör att hästen tillgodogör sig näringsämnena bättre än foder med obehandlat spannmål. RS Mustang® pellets är pressade till en storlek som är optimalt, den ger bättre fördelning av näringsinnehållet och förbättrar matsmältningen. Pellets kan levereras i bulk och storsäck och har lång hållbarhet.

Många RS Mustangs Pelletsfoder finns även i müsli >>>

RS Mustang® Active Pellets

Innehållsförteckning här >>>

Active är ett energirikt färdigfoder för högpresterande hästar. Innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer, mineraler och vitaminer för ett optimalt utnyttjande av de högvärdiga råvarorna.  All spannmål i Active är ångkokt för att göra näringsämnena mer lättillgängliga. Active innehåller linfrökaka, dubbel dos biotin och Profeed®.

Active finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Allround Pellets

Innehållsförteckning här >>>

Allround är framtaget för att passa hästar i lätt eller normalt arbete. Ett utmärkt basfoder som passar de flesta hästar med ett litet till medelstort behov av energi.  Allround innehåller ångkokt spannmål med bl.a. havre, korn, lusern, linfrökaka, biotin och högvärdiga mineraler och vitaminer.

Allround finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Breed Pellets


Innehållsförteckning här >>>

Breed är ett proteinrikt färdigfoder för hästar som har ett extra behov av protein såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. Breed passar alldeles utmärkt då grovfodrets nivå på protein är lågt. Breed är ett fiberrikt foder som gynnar grovtarmsfunktionen. Vi har även valt att tillsätta linfrökaka som balanserar ömtåliga hästmagar tillsammans med ångkokt spannmål som underlättar nedbrytningen av näringsämnena.

Breed tillverkas i pelletsform och kan levereras i 20 kg säck, storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Original PelletsInnehållsförteckning här >>>

Original är ett havrefritt färdigfoder. Fodret är ett mellanenergi foder där havren ersatts med bl.a. korn och vete som ångkokats. Många hästar som får havre upplevs av ryttaren som “heta” och genom att utfodra din häst med Original undviker du detta. Vidare har vi tillsatt dubbel dos av biotin för att motverka problem med sköra och spröda hovar.

Original finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Protein+ Pellets

Innehållsförteckning här >>>

Protein+ är vårt proteinrikaste färdigfoder. Protein+ passar väldigt väl när grovfodret har ett lågt eller mycket lågt proteininnehåll. Det passar också alldeles utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. Protein+ innehåller förutom ångkokt spannmål, luserngräs, linfrökaka samt dubbel dos biotin.

Protein+ finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Diet Pellets

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang® Dietfoder är ett pelleterat foder med lågt energiinnehåll som med fördel används till hästar som behöver gå ner i vikt och/eller har fångbenägenhet. Fodret har ett lågt stärkelseinnehåll, är fiberrikt och innehåller inget tillsatt socker.

Fodret innehåller en noggrann blandning av vitaminer och mineraler samt profeed vilket främjar mag- och tarmkanalen. RS Mustang Diet kan ges som enda foder eller som ett komplement till den övriga foderstaten.

RS Mustang® Diet är pelleterat och levereras i 20 kg säck. Kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.

RS Mustang® Lusernpellets


Lusernpellets

Läs mer om Lusernpellets här >>>

RS Mustang® Lusernpellets är ett pelleterat grovfoder bestående av alfalfa. Lusernpellets säkrar proteintillförseln och är en god fiberkälla. RS Mustangs® lusernpellets innehåller ingen tillsatt melass och helt utan tillsatser samt ekologiskt odlad.

 

RS Mustang® Pellets Trotting

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang Trotting är ett foder för de mest högpresterande hästarna, såsom trav- och galopphästar. Fodret
har ett högt energiinnehåll och innehåller en större mängd av de mineraler och vitaminer som tävlingshästen
behöver. Dessutom har vi valt att tillsätta Profeed® som gynnar den goda tarmfloran.

RS Mustang® Pellets Original Trotting

Innehållsförteckning här >>>

RS Mustang Original Trotting är ett havrefritt foder för de mest högpresterande hästarna, såsom trav- och
galopphästar. Fodret har ett högt energiinnehåll och innehåller en större mängd av de mineraler och vitaminer
som tävlings-hästen behöver. Dessutom har vi valt att tillsätta Profeed® som gynnar den goda tarmfloran.