Tillskott

Mineral Röd

RS Mustang® Mineral RÖD
Mineral RÖD är ett pelleterat mineral med ett rejält vitamintillskott. Mineral RÖD innehåller bland annat A-B-C-D och E-vitamin. Mineral RÖD används till fördel när hästens foderstat består av bland annat havre och korn. Mineral RÖD Är smaksatt med äpple.

Läs mer om Mineral Röd här >>>

Mineral Blå

RS Mustang® Mineral BLÅ
Mineral BLÅ är ett vitaminberikat mineral med en väl avvägd fördelning mellan vitaminer och mineraler. Mineral BLÅ är granulerad och smaksatt med äpple och används med fördel när hästens foderstat består av kraftfoder såsom havre och korn.

Läs mer om Mineral Blå här >>>

Mineral Gul

RS Mustang® Mineral GUL
Mineral GUL är ett basmineral utan vitaminer som är ett bra komplement när vitaminbehovet täcks på annat sätt eller när foderstaten behöver stärkas upp. Mineral GUL är granulerad och smaksatt med äpple.

Läs mer om Mineral Gul här >>>

Vitamin B

RS Mustang® Vitamin B
B-vitamin är viktigt för hästens muskelfunktion,ämnes­omsättning och bidrar till en väl fungerande mikroflora i hästens grovtarm. B-vitamin används med fördel när hästen byter miljö, foder eller ska transporteras, samt på vår och höst då pälsfällning respektive pälssättning sätter in. RS Mustang® B-vitamin är sockerfri.

Läs mer om Vitamin B här >>>

Vitamin E

RS Mustang® Vitamin E
E-vitamin har som funktion att förbättra och säkra hästens muskulatur. Därför är vitaminet viktigt till hästar som tränas och tävlas hårt. Vidare behövs E-vitamin för ett väl fungerande immunförsvar, eftersom det hjälper till att oskadliggöra de fria radikalerna som bildas i kroppen.

Läs mer om Vitamin E här >>>

Vitamin E

RS Mustang® Multivitamin
RS Mustang® Multivitamin är anpassad för hästar och deras dagliga behov och fungerar utmärkt som bas. Perfekt som komplement när hästen riskerar brist på vitamin, som vid miljöombyte, foderbyte, magtarmstörningar eller när fodret har ett lågt vitamininnehåll. RS Mustang® Multivitamin är sockerfri.

Läs mer om Multivitamin här >>>

Profeed®

Profeed®
Profeed® stimulerar tillväxten och aktiviteten hos de goda bakterierna som naturligt finns i tarmfloran. Det här säkrar en god tarmfunktion hos hästen, vilket är nödvändigt för att den ska må bra och kunna prestera bra. Används med fördel till hästar som till exempel ska transporteras men också vid miljö- och/eller foderbyte..

Läs mer om Profeed® här >>>

Salt

RS Mustang® Salt
RS Mustang kan leverera saltstenar om 2 kg respektive 10 kg, samt fodersalt i säck om 25 kg.

RS Mustang® Fosfor
Används som tillskott till häst då foderstaten är underbalanserad på fosfor, exempelvis vid utfodring med kalkrikt stråfoder och/eller små mängder havre.

Läs mer om Fosforbalans här>>>

RS Mustang® Nypon

RS Mustang® Nypon
Nypon främjar immunförsvaret, hämmar inflammationer i kroppen och förbättrar ledhälsan genom att öka hästens rörlighet i lederna.

Läs mer om RS Mustang® Nypon här >>>

RS Mustang® Elektrolyter

RS Mustang® Elektrolyter
Elektrolyter har stor betydelse för överföringen av nervimpulser och därmed för själva muskelfunktionen hos hästar. När hästen svettas förlorar den elektrolyter och för att bibehålla en optimal vätskebalans i kroppen och kunna prestera bra behöver hästen få tillskott av elektrolyter.

Läs mer om RS Mustang® Elektrolyter här >>>

RS Mustang® Foderjäst

RS Mustang® Foderjäst
Foderjäst stimulerar hästens mag- och tarmflora och är rik på B-vitaminer. Hästar som utsätts för hastiga foderbyten, blir stressade av olika anledningar eller har diarré är drabbas ofta av en rubbad tarmflora. För att återställa den viktiga balansen av goda bakterier i tarmen är foderjäst ett bra hjälpmedel. Foderjäst är också bra för hästar som har B-vitaminbrist, dålig päls och glanslös hårrem.

Läs mer om RS Mustang® Foderjäst här >>>

RS Mustang® Hästgodis

RS Mustang® Hästgodis
Nu finns hästgodis från RS Mustang i smakerna lakrits/rödbeta och morot/äpple. Det är ett mycket smakrikt godis som du kan ge till din häst
som belöning eller uppmuntran.

Läs mer om RS Mustang® Hästgodis Lakrits/Rödbeta här >>>

Läs mer om RS Mustang® Hästgodis Morot/Äpple här >>>