Hö & hösilage

Vi har både hö och hösilage till försäljning från 2020 års skörd. Allt är analyserat och högkvalitativt. Vi erbjuder olika partier, vilket gör du i vårt sortiment kan hitta ett parti som passar just din hästs behov! Våra småbalar väger ca 20 kg, är mycket smidiga att hantera och är det bästa alternativet för dig som inte har tillgång till traktor eller bara har ett fåtal hästar. Vi har även storbalar till försäljning. Vallen odlas på de bästa jordarna för att få en jämn kvalitet och hösilaget strängluftas på fältet för en jämnare torkning.

För analyser kontakta oss på 0171-41 41 80.

BAS Vår storsäljare! Passar de flesta hästar och kan kompletteras med RS Mustangs övriga sortiment. Grovfodret håller både hög näringsmässig- och hygienisk kvalitet. Finns även med ett lågt sockerinnehåll, speciellt framtaget till hästar som är i behov av ett lägre sockerintag, så som exempel fångbenägna hästar.

AVEL Rekommenderas till unghästar och fölston. Grovfodret har ett högre proteininnehåll som dessa typer av hästar behöver. De hästkategorier med extra stort proteinbehov, så som till exempel digivande ston, kan behöva komplettera foderstaten med RS Mustangs sortiment, då lämpligen RS Mustang Breed eller RS Mustang Protein+.

TÄVLING Ett foder för dig med högt presterande hästar som tävlar och tränar regelbundet.  Grovfodret har ett bra energivärde och ett medelhögt proteinvärde.