Råvaror

Svenska råvaror från RS Mustang

Känner du dig osäker på vilket foder du ska välja?

Hos oss får du som ny eller befintlig kund alltid gratis foderrådgivning.

Hör av dig till oss på 0171-41 41 80, eller info@rsmustang.se

RS Mustang® Lusernpellets

RS Mustang® Lusernpellets är pelleterat grovfoder bestående av lusern. Lusernpellets säkrar proteintillförseln och är en god fiberkälla. Produkten innehåller inget tillsatt socker (melassfri). Lusern utfodras med fördel om grovfodret är proteinfattigt eller om hästen är i behov av mer protein samtidigt som fodrets höga fiberhalt gynnar grovtarmsfunktionen.

RS Mustang® Lusernpellets levereras i 25 kg säck och i storsäck om 500 kg.

Mer om RS Mustang® Lusernpellets

RS Mustang® Hackad LusernMix

RS Mustang® Hackad LusernMix kan ges till hästar som har ett högre protein­behov och/eller har ett lägre innehåll av protein i grovfodret. Hackad LusernMix är torkat grovfoder baserat på lusern. Med lusern ökar tillgången på stråfoder i foderstaten samtidigt som hästen får tillgång till högklassigt protein. Passar utmärkt till alla typer av hästar och kan enkelt kombineras med hö, hösilage, bete och kraftfoder.

RS Mustang® Hackad LusernMix levereras i 15 kg bal.

Mer om RS Mustang® Hackad LusernMix

RS Mustang® Havre

RS Mustang® Havre är ett väl använt fodermedel till häst. Helhavren innehåller en bra blandning av fett, fibrer och protein. RS Mustangs havre genomgår flera steg av rensning och sortering för att alltid hålla jämn och hög kvalitet. När du utfodrar med havre är det lämpligt att komplettera foderstaten med RS Mustang® mineraler och/eller RS Mustang® 50/50 Oatbalancer Müsli.

RS Mustang® Havre levereras i 25 kg säck och i storsäck om 600 kg.

Mer om RS Mustang Havre

RS Mustang® Kornkross

RS Mustang® Kornkross är ett väl använt fodermedel till häst. RS Mustangs kornkross genomgår flera steg av rensning och sortering för att alltid hålla jämn och hög kvalitet. När du utfodrar med kornkross är det lämpligt att komplettera foderstaten med RS Mustang® mineraler och/eller RS Mustang® 50/50 Oatbalancer Müsli.

RS Mustang® Kornkross levereras i 20 kg säck.

Mer om RS Mustang® Kornkross

RS Mustang® Betforpellets

RS Mustang® Betforpellets är rikt på smältbara fibrer, vilket ger en stimulerande effekt på hästens matsmältningssystem. Betforpellets blandas med vatten innan utfodring och gör att hästens vätsketillgång säkras, som vid hårt arbete, kolik eller minskat vattenintag.

RS Mustang® Betforpellets levereras i 25 kg säck.

Mer om RS Mustang® Betforpellets

Betfor

Betfor består av betfiber och melass. Melassen bidrar med lättillgängligt socker för mikro­organismerna, medan betfibern stabiliserar floran av mikroorganismer i hästens grovtarm.

Betfor levereras i 15 kg säck.

Mer om Betfor