Möt Olivia – RS Mustangs foderrådgivare

Sedan april 2022 arbetar Olivia Nordberg som foderrådgivare i RS Mustang-gänget. Bakom sig har hon en agronomtitel efter fem års universitetsstudier, med en master inom animal science.

– Från början kom jag in på foderintresset när min häst fick diagnosen EMS, en metabolisk störning. Det gjorde att jag tvingades grotta ner mig i foder. Intresset fanns där redan tidigare men det var då det började växa på allvar. Sedan växte intresset vidare under universitetsutbildningen, säger Olivia.

Hur skulle du vilja beskriva din roll och dina arbetsuppgifter på RS Mustang?
– Jag börjar alltid dagen med att öppna min mejlkorg, som ofta är full med frågor från kunder. Som foderrådgivare besvarar jag specifika foderfrågor och frågor från de som vill ha hjälp med att beräkna foderstater. Jag är också ute och håller foderföreläsningar hos våra återförsäljare, bland olika klubbar och i andra sammanhang. Varje föreläsning förbereds efter vilken inriktning de jag ska föreläsa för vill ha.

Vad vill du utveckla i din roll som foderrådgivare?
– Om tiden räcker till vill jag engagera mig ännu mer för att utveckla vårt foder.

Håll utkik – här kommer Olivia inom kort att berätta om fördelarna med RS Mustangs olika fodersorter!
Vill du ställa en fråga direkt till Olivia?
Mejla henne på olivia@rsmustang.se

Fler nyheter från RS Mustang