Tre RS Mustang-favoriter på Borebackar Gård

Stallchefen Rebecca Milton på Borebackar Gård, en hub till Lövsta stuteri i Skåne, väljer ut sina tre RS Mustang-favoriter.

• RS Mustang Original Müsli
Det är Original vi använder som grund och bas till de flesta av våra hästar. Jag tycker det är ett jättebra foder och hästarna tycker väldigt mycket om att äta det. Det innehåller ingen havre och är ett väldigt basic foder som är lätt att lägga till, ta bort eller komplettera med om hästarna behöver mer energi eller protein.

• RS Mustang Protein+ Pellets
Ett jättebra foder när hästarna blivit lite tunna eller vi får hem en ny häst som är allmänt smal. Då fodrar vi med lite extra Original och lägger Proteinpellets på det. Sedan brukar vi efter ett par tre veckor kunna se en stor förändring på hästens hull och glans i pälsen.

• RS Mustang Spannmålsfri Müsli
Det här fodret är jättebra för hästar där det händer lite för mycket i huvudet (skratt). Man märker en stor skillnad. En gång när det spöregnade orkade jag inte hämta en ny säck Spannmålsfri utan gav alla hästar den vanliga müslin. Dagen efter var två av hästarna som popcorn direkt. Spannmålsfri müsli fungerar!

Läs mer: “Jag gillar att det är svenskt spannmål”

Fler nyheter från RS Mustang